Menu
ZUPY
z makaronem
W serca dwa serwujemy dania pełne smaku i emocji, idealne na każdą okazję.
Pomidorowa - 15 zł
z makaronem i śmietaną
Zupa dnia - 15 zł
Zapytaj obsługę o zupę dnia
Kotlet schabowy - 38 zł
podawany z ziemniakami i kapustą lub frytkami i surówką
Panierowana pierś z kurczaka - 39 zł
podawana z ziemniakami lub z frytkami i surówką
Grillowana pierś z kurczaka - 39 zł
podawana z opiekanymi ziemniakami i surówką
Rosół - 15 zł
DANIA GŁÓWNE
Udko z kurczaka - 34 zł
Gulasz wieprzowy - 39 zł
Pieczona kaczka - 50 zł
podawany z ziemniakami lub kluskami śląskimi i surówką
Panierowany ser - 36 zł
podawany z frytkami lub ziemniakami
Placek po węgiersku - 48 zł
podawany z gulaszem surówką i kwaśną śmietaną
podawane z ziemniakami lub z frytkami i surówką
podawana z ziemniakami lub z frytkami i surówką
Kotlet mielony z serem - 38 zł
podawany z frytkami lub ziemniakami i surớwką
Pstrąg z pieca - 49 zł
z serem / dżemem / nutellą lub szpinakiem
Z mięsem i okrasą 5/7 szt. - 23/25 zł
podawany z frytkami lub ziemniakami i surớwką
PIEROGI
Ruskie z okrasą 5/7 szt. - 23/25 zł
Z kurczakiem i suszonymi pomidorami 5/7 szt. - 25/30 zł
DODATKI
Nuggetsy - 30 zł.
Naleśniki 2/4 szt. - 23/36 zł
Nuggetsy porcja dziecięca - 24 zł
z frytkami
z frytkami
Placki ziemniaczane 3/5 szt. - 18/24 zł.
podawane na słodko lub słono
Frytki - 15 zł
coca cola / fanta / tonic
Gazowane 250 ml - 9 zł
NAPOJE
pomarańcz / grejpfrut / multiwitamina
Sok Cappy 250 ml - 9 zł
Lemoniada 0.3 /0.5 l - 9/12 zł
Woda Kropla Beskidu 250 ml - 6 zł
cytryna / brzoskwinia
gazowana / nie gazowana
Fuze Tea 250 ml - 10 zł
czarna/biała
Herbata 10 zł
Espresso - 10 zł
legendarna Svijanela nalewana prosto z beczki - malinowa, cytrynowa, mango winogronowa - spytaj obsługę
KAWA HERBATA
Americano - 12 zł
Late Macchiato - 16 zł
czarna / zielona / owocowa
Żeberka wieprzowe - 48 zł
SZEF KUCHNI POLECA


Rezerwacje
Zarezerwuj stolik w serca dwa i ciesz się wyjątkową atmosferą oraz pysznym jedzeniem.
Kontakt
Zapraszamy do serca dwa – smaki i emocje
Godziny
Adres
+48 690 389 966
© 2025. All rights reserved.